Tak til

AQUAFITNESS:

Holdet tilbydes torsdag kl. 19.30 - 20.30 (Christina N. og Hanne).
  
Aquafitness er en kombination af aquajogging, kredsløbstræning og styrketræning. Det er en effektiv sport, der udføres til musik med højt tempo. Der arbejdes med puls- og intervaltræning for at styrke kroppens udholdenhed.

Aquajogging er løbetræning i vand og en særdeles effektiv måde, at træne og styrke sin krop på. Ved hjælp af forskellige redskaber kommer man til at stå lodret i vandet, så man kan løbe og lave forskellige øvelser.

Pga. vandets evne til at gøre kroppen vægtløshed, er øvelserne mindre belastende end ved almindelig løb og styrketræning. I undervisningen kan der indgå håndvægte, plader, slanger eller andre redskaber.

Der trænes både på dybt vand og i børnebassinet med fokus på optimal udnyttelse af vandets modstandskræft. Træning på dybt vand skåner dine led, men styrker samtidig alle muskler i hele kroppen effektivt. Træningsformen er oplagt for gravide, overvægtige, trænede, som utrænede.
- Hvis træningen ikke er hård nok, så smid bæltet og øg pulsen yderligere.

Forudsætninger:
At deltageren kan svømme og er tryg ved vand, da undervisningen ofte foregår på dybt vand, ellers er der ingen begrænsninger. Der anvendes aquafitness bælter, så der er fokus på de enkelte muskelgrupper.

Målsætning:
· At træne muskler, led og balance til god musik på en sjov og anderledes måde.

· At forbedre kondition og udholdenhed.

Generel information:
Vi anbefaler, at der medbringes drikkedunk, svømmebriller, badehætte (langt hår sat op).

Underviser: Instruktør og evt. hjælpeinstruktør
Undervisningstid: 60 minutter
Vandtemperatur: 25-26 grader
Bassindybde: 1,8-4 m
Sæsonlængde: Ca. 26 uger

Pris 800 kroner  

Vær opmærksom på, at der IKKE er Aquafitness i skolernes ferie og på helligdage.