Tak til

HVALER: Børn let øvet i stort bassin

Holdet tilbydes mandag kl. 17.50 (Jannicke og Amalie) og kl. 18.50 (Sabine Bruhn, Kamille og Anna), onsdag kl. 17.35 og 18.10 (Cecilie og Kasper), torsdag kl. 17.00 (Bettina og Amalie).

På Hvalhold (Børn let øvet) arbejdes der med at blive fortrolig med de tre svømmearter crawl, ryg, bryst og få kendskab til butterfly. Derudover vil der blive stiftet bekendtskab med andre sjove vandaktiviteter som eksempelvis boldspil, livredningsøvelser, fangeleg og dykning. Der er mulighed for at deltage i stævner.
Forudsætninger:
Kan barnet svømme crawl og rygcrawl, har det kendskab til brystsvømning, og er det tryg ved at have hovedet under vand. Måske har barnet deltaget i en eller to sæsoner på Delfinhold (Børn begynder) i det store bassin, så kan man roligt tilmelde barnet på Hvalhold (Børn let øvet). På Hvalhold kan der stadigvæk svømmes med bælte og barnet kan lide at være i vand samt hoppe fra kant eller skammel. Med andre ord, barnet skal være glad og tryg ved vand.

Målsætning – At barnet ved sæsonafslutning kan disse øvelser:
· Teknikforbedring af crawl, rygcrawl og brystsvømning

· Introduktion til butterfly og bjærgning

· Der arbejdes med hovedspring/startspring samt længdedyk

· Det tilstræbes, at der svømmes uden bælte hurtigst muligt, da bæltet hæmmer indlæring af korrekt teknik

Generel information:
Vi anbefaler, at børnene medbringer svømmebriller, badehætte (langt hår sat op) og badekåbe e.l. da nogle børn let fryser. Der må benyttes svømmebælter i svømmeundervisningen.
Forældre er velkomne ved bassinkanten, så undervisning og barnets læring kan følges.
Da undervisningen foregår kollektivt, vil det være en stor hjælp for instruktørerne, hvis I vil være behjælpelige med at holde ro, når der gives beskeder.

 Underviser: Instruktør og evt. instruktør
 Undervisningstid: 30 minutter
 Vandtemperatur: 25-26 grader
 Bassindybde: 1,8-4 meter
 Sæsonlængde: Ca. 26 uger

Pris 800 kroner 
 
Herudover kan der komme tilbud om begynderstævner uden egenbetaling
Vær opmærksom på, at der IKKE er svømning i skolernes ferie og på helligdage.