Tak til

ROKKER Morgensvømning: Mandag, og fredag morgen fra 6.30-7.30. OBS som noget nyt i år tilbyder vi kun morgensvømning 2 gange om ugen, men I har mulighed for at komme og svømme onsdag aften fra 19.15-20.00 ( onsdag er først fra uge 36 og til uge 13, dog er der ikke svømning om onsdage i skolernes ferier)
Er du morgenfrisk, og har du lyst til at starte dagen med en svømmetur, eller er du allerede afhængig af at starte dagen sådan? Så tilmeld dig morgensvømning, det er en billig og nem løsning for dig, som ønsker frisvømning og motion.

Instruktion
Der er en instruktør/ livredder tilstede men ingen undervisning. I er altid velkomne til at henvende jer til instruktøren/ livredderen om råd og vejledning vedrørende vandaktiviteter.

Omgivelserne:
Når der er morgensvømning, er der åbent både i det store og lille bassin og der er åbent for svømmerekvisitter. Det er også muligt at komme i sauna.

Forudsætninger:
Morgensvømning er for dig, der svømmer selv og ønsker motion i dit eget tempo.

Generel information: Omklædning og badetøj
Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask dig grundigt med sæbe og skyl håret inden du tager badetøjet på.

Målsætning:
· Motion og bevægelse i vand.

 Bassintid: 60 minutter x 3
 Vandtemperatur: 25-26 grader og 26-27 grader
 Bassindybde: 1,8-4 meter og 60-85 cm
 Sæsonlængde: Hele året, undtagen uger 26-32.

900 kroner pr. halv år. 
Vær opmærksom på, at sæsonen er fra august-juni. 1. rate af betalingen opkræves ved tilmelding på holdet og 2. rate opkræves i december/januar via påmindelse på mail.