Tak til

BLÆKSPRUTTER: Familie- og motionssvømning

-    Og som nyt i år må børn over 10 år komme alene i svømmehallen uden forældre

Holdet tilbydes søndag kl. 9.30-10.30.


Til familiesvømning kan familien samles om boldspil, lege og hyggeligt samvær, og alle kan være sammen på lige vilkår. Der er også mulighed for banesvømning og udspring fra vipperne.

OBS: Som et nyt tiltag i år vil vi tilbyde en aktivitet i halvdelen af tiden, såfremt der er fremmødte til at eks. stille 2 hold. Dette som alternativ til vores splash og fun, som vi havde sidste sæson og ikke har haltid nok til at have i år.

Instruktion
Der er to instruktører/ livreddere tilstede men ingen undervisning. I er altid velkomne til at henvende jer til instruktøren/ livredderen om råd og vejledning vedrørende vandaktiviteter.

Omgivelserne:
Når der er familiesvømning, er der åbent både i det store og lille bassin. Det er også muligt at komme i sauna. Der er åbent for svømmerekvisitter og diverse legeredskaber, som er til fri afbenyttelse.

Generel information: Omklædning og badetøj

Bakterier trives godt i det varme vand og kan give infektioner. Tag smykker, makeup og ur af. Vask jer grundigt med sæbe og skyl håret inden l tager badetøjet på - dette gælder selvfølgelig også børnene.

Målsætning:
· Gode og hyggelige oplevelser med vand for hele familien.

Bassintid:

60 minutter

Vandtemperatur:

25-26 grader og 26-27 grader

Bassindybde:

1,8-4 meter og 60-85 cm og 30 cm

Sæsonlængde:

Ca. 26 uger

OBS: Husk at alle familiemedlemmer skal tilmeldes.

Pris 300 kroner pr. mand (ca. 12. kroner pr. gang)

Vær opmærksom på, at der IKKE er svømning i skolernes ferie og på helligdage.